Липосукциска исхрана

дополнителна исхрана

ГЕКИДС

Формула за здраво детство

и јак имунитет

GE 132+

Natural

Победете во борбата за

вашето здравје

GE 132

Powerful

За долг и здрав живот

Вамекс

За убав ден и мирна ноќ

...

Научни
истражувања

svedostva

PUB Med Објави

svedostva

Истражување направено на институтот во Белград

naucno istrazuvanje

Viva cell докажа

прочитај повеќе

Стручни
совети од...

Soveti

Докажани специјалисти во својата област дадоа свое мислење за...

прочитај повеќе

Искуства

Спасе Ѓорѓиевски

Никогаш не помислив дека можам да заболам од тешка болест... прочитај повеќе

Петар Мирчевски

прочитај повеќе

Состав на
производот

naucno istrazuvanje

Ge132прочитај повеќе

svedostva

Ge132+прочитај повеќе

Здравје
без цензура

  • Стрес
  • Оксидативен Стрес
  • Хронични Заболувања
  • Канцер
прочитај повеќе

Медиумски
Презентации

Video

прочитај повеќе