Сведоштва - Искуство од задоволни корисници

назад

1 2 следна

Гоце Тошевски, (42) Скопје

Имав почетна фаза на астма. Бев многу загрижен како и на кој начин ќе ја надминам, особено кога доаѓаше до промена на времето во пролет и есен. Често имав проблеми со алергии и отежнато дишење. За Ge 132 прочитав во весниците и кога дознав дека е потполно природен веднаш побарав во аптека. Откако редовно го пијам мојата здравствена состојба целосно се промени! Дишам лесно и се чувствувам полн со енергија. Пробајте и сами и уверете се, Ge 132 e навистина ефикасен и природен антиоксиданс.

Снежана Попова, (48) Кавадарци

На последната крвна слика, резултатите ми покажаа значително зголемено ниво на триглицериди. Со месеци се трудев да го променам начинот на исхрана, но и тоа не помогна. По консултација со мојот доктор, од неодамна почнав да го пијам Ge 132 Natural и резултатите веднаш беа забележани на следната крвна слика. Активните состојки спречуваат создавање на нови масти и благодарение на Ge 132 Natural повторно се чувствувам одлично.

Милка Петровска, (53) Скопје

Не верував дека ќе победам во борбата со канцерот. Ми се појави најпрво на едната града, но по операцијата и остранувањето, за кратко време ми се прошири и на другата. Мислев дека нема спас. Докторите беа оптимисти дека ќе бидам во ред. Се уште бев под хемотерапија кога во едно медицинско списание прочитав за дејството на најсилниот антиоксиданс Ge 132 Natural. Видов дека е природен додадоток во исхраната кој ги обновува клетките. Она што на мене ми беше најпротребно во таа фаза. Веднаш купив од најблиската аптека. Закрепнувањето одеше побавно, но мојот организам успешно се бореше. Денеска, година дена подоцна, сум среќна што успеав со помош на Ge 132 Natural. Домашните обврски повторно ми се предизвик и без потешкотии ги извршувам.

Мирослав Николовски, (62) Охрид

Ge 132 Натурал е 100 % ефикасен! Благодарение на него, денеска повторно живеам нормално со моето семејство. Прележав мозочен удар, за кој сите мислевме дека ќе ме врзи за креветот! Дотокот на кислород во мозокот ми беше прекинат и така мозочните клетки почнаа да се уништуваат. Во тој момент мислев дека тоа е крајот. За сигурноста на Ге 132 Natural ми препорача еден од докторите. Ми кажа дека е моќен актиоксиданс кој ја подобрува состојбата со кислородот во клетките. Навистина беше така. Сега пијам против превенција и мојата состојба значително е подобрена. Го препорачувам на сите мои пријатели кои имаат слични проблеми.

Сашко Сотиров , (35) Скопје

Спортувам со години, уште од детството. Секогаш сум имал здрав организам. Меѓутоа во спортувањето многу е важен режимот на исхрана. Јас трошев повеќе отколку што внесував здрава храна. Повеќе ја немав истата енергија како порано и во променливите периоди често се разболував од настинки и вируси. Ми требаше засилување на имунитетот. Превентивно почнав да го пијам Ge 132 и знам дека внесувам природен антиоксиданс кој го подобрува квалитетот на живот. Станав поотпорен на главоболки, вируси и настинки. Ge 132 дава одлични резултати и јас сум презадоволен.

Живка Лазарова, (67) Битола

Јас сум пензионер и под влијание на стрес добив зголемен шеќер во крвта. Со редовна терапија го намалив зголемениот шеќер со Ge 132. Во аптеката се сретнав со други пензионери кои веќе имале искуство за подобрување на имунитетот со Ge 132. Благодарение на природниот состав на капсулите, успешно го регулирам нивото на шеќер. Сега сум уште позадоволна зашто можам да си го купувам во блистери по многу поефтина цена.

1 2 следна