Производи

GE 132

ge132

Ge132 се препорачува:

- за зачувување и унапредување на здравјето и превенцијата кај хроничните незаразни болести: реуматоиден артритис, артерио склероза, дијабетис, Паркинонова болест, срцева инсуфициенција, ангина пекторис, зголемен крвен притисок.

- кај заболувања/состојби кај кои е намален и изменет имунолошкиот одговор на организмот - (алергии,астма, бактериски и вирусни инфекции , грип)

- го потпомогнува нормализирањето на биохемиските параметри ( холестерол LDL и HDL, триглицериди) го нормализира зголемениот крвен притисок, го закрепнува организмот после хирушка интервенција.


Прочитај повеќе...

GE 132+

ge132plus

Ge132+ Natural е потребно да се консумира поради чување и одржување на здравјето како и во превенција од хронично незаразните болести:

- ја зајакнува одбрамбената функција на имунолошкиот систем од долготрајна медикаментозна терапија

- превенција на токсично оштетување на црниот дроб ( хепатопротективни ефекти) Дополнителна терапија при некои малигни заболувања ( канцер на грло на матка, канцер на простата, канцер на дојка, канцер на дебело црево, канцер на бели дробови)

- кај заболувања / состојби кај кои е намален или изменет имунолошкиот одговор на организмот ( HIV ,AIDS-s,алергии,аутоимуни болести...)


Прочитај повеќе...

Вамeкс

vamex

Од неодамна на Македонскиот фармацевтски пазар присутен е лекот ВАМЕКС 130мг.
ВАМЕКС 130мг
. претстсвува хербален лек, природен седатив, идеален и безбеден лек за самоуправување со стресните проблеми кои потекнуваат од нашето секојдневие. Под поимот стрес се подразбираат надворешните влијанија на кои човекот не може да влијае, а на кои секојдневно е изложен. Се жали на стрес на работа, во школо, дома, на шалтерите во продавници, а во исто време се чувствува немоќен да се спрви со стресот. Стресот е состојба која е внатре во нас, претставува субјективно реагирање на личноста и е склоп од емоцијална, физичка, физиолошка реакција кои се јавуваат кога личноста нема капацитет да ја реши постоечката ситуација. Ова не доведува до дефиницијата дека стресот претставува претставува напор на телото и потекнува од англ. Збор stress што во слободен превод значи удар.


Прочитај повеќе...

ГЕ КИДС

gekids

Формула за здраво детство и јак имунитет (имун систем на децата), ГЕ КИДС.
ГЕ КИДС
.е формула специјално дизајнирана за деца, од научно истражувачкиот тим на компанијата International Health, како продолжение на препаратите за возрасни, веќе добро прифатените и докажани ГЕ 132+Натурал (зелено пакување) и ГЕ 132+ (црвено пакување). Природните состојки кои се составен дел од препаратот ни даваат за право да кажеме дека ГЕ КИДС е уникатна формула наменета задетската популација.


Прочитај повеќе...

Липосукциска исхрана

gekids

Протоколот за неинвазнивна липосукција им е наменет на лицата кои донеле цврста одлука и кои се сериозни во намерата да бидат задоволни со својот изглед и здравје. Тоа што некои постигнаа огромен успех им е доказ на другите дека и тие можат. Честопати си велиме себеси дека сакаме да ослабиме, но сѐ останува само на желби, изговори или лоши/неправилни обиди. Зборот „диета“ сите нѐ асоцира само на глад, исцрпеност и враќање на килограмите. Но постои начин како да се ослаби брзо, без глад и без јојо-ефект.
Стара е изреката: „Силните се потпираат на волјата, а слабите на желбата“. Но, ако сакате да ослабите, тоа мора да го сакате толку силно што ќе бидете подготвени да се откажете од сѐ што Ви стои на тој пат. Тоа не значи да се откажеме од храната, напротив, значи да се откажеме од она што го јадеме, а што не е нашата природна храна.Прочитај повеќе...