Доктори

1 2 следна

Др.Маја Киријас оториноларинголог експерт за слееп апнеа

Паузите за време на сонот и периодитете на немање воздух од 10 секунди па нагоре т.е.рчењето води кон хронично страдање на срцевиот мускул и мозокот како и трошење на инсулинот од организмот, што пак доведува до зголемен ризик за појава на диабет.

прочитај повеќе

Проф. Д-р Самуел Садикарио кардиолог ендокринолог

Дејствата на Ге 132+ Натурал се корисни во смисол на превентива или во почетните фази на кардиоваскуларните заболувања. Лекувањето со природни препарати ќе стане пракса и кај нас во скора иднина, бидејќи ние мораме да ги следиме светските трендови во лекувањето на срцевите болни кои за жал се се повеќе кај нас.

прочитај повеќе

Др. на хемиски науки Др.Драгица Зенделовска експерт по нутриција и интегративна медицина

Оксидативниот стрес предизвикува оштетувања на клеточно ниво (липиди, протеини, ДНК) ШТО Е ДОБАР ПОЧЕТОК за развој на болест на органи или цели органски системи. Ge132 и Ge132+Натурал се производи кои треба да бидат дел од нашата стратегија за квалитетно преживување

прочитај повеќе

Спец.гинеколог акушер Др.Митко Ивановски

На Екстрактот од Реиши печурката што се наога во Ge132+ натурал му се препишува пред се имуномодулаторен ефект, кој благопријатно делува кај преканцерозите на повеке органи и ткива пред се на ГЕНИТАЛНИТЕ ОРГАНИ И ДОЈКИ

прочитај повеќе

Проф. Д-р Љупчо Каревски хирург-ортопед

Ge132+НАТУРАЛ претставува одличен додаток при предоперативниот како и постоперативниот протокол, за да се припреми организмот за хируршка интервенција, но и да му се помогне да се справи со стресот и настанатите промени за време и по операцијата.

прочитај повеќе

Проф. Д-р Анте Поповски Невропсихијатар

За да се сочува здравјето од несаканите влијанија од надворешната животна средина, посебно кај метереопатите, да се намали дејството на оксидативниот стрес препорачувам Ge132 и Ge132+ НАТУРАЛ

прочитај повеќе

1 2 следна