Состав - Ge 132

назад

претходна 1 2 3 4

ДОЗИРАЊЕ НА G132

- во цел на зачувување на здравјето како и превенција од хроничните незаразни болести 1 х 1 капсула пред доручек

- со редовна терапија кај хроничните незаразни болести- 2х1 капсули пред доручек и ручек Кај лица кој што имаат тегоби во системот за варење, се советува да го консумираат производот во текотна оброкот или непосредно после оброкот.

ПАКУВАЊЕ НА G132

- во едно пакување има 4 блистера со по 15 капсули во еден блистер

РОК НА ТРАЕЊЕ

36 месеци

НАЧИН НА ИЗДАВАЊЕ

Додатокот во исхрана се издава во апотеките без лекарски рецепт .

НАЧИН НА ЧУВАЊЕ

Да се чува на суво, темно место надвор од дофат на деца.

НАПОМЕНА

Препаратот не се препорачува кај лица алергични на некои од присутните состојки,на деца помали од 7 години како и кај бремени жени и доилки.

Додатокот во исхрана не е замена за секојдневната исхрана

Додатокот во исхарна не е наменет за дијагностика или лечење на болести.

Пред да се консумира додатокот во исхрана истовремено со Вашата редовна терапија, пожелно е да се консултирате со Вашиот лекар или фармацевт.

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ВРСКА СО G132 ВЕ МОЛИМЕ ДА СЕ ОБРАТИТЕ НА ВАШИОТ ЛЕКАР ИЛИ ФАРМАЦЕВТ КАКО И КАЈ СТРУЧНИОТ СОРАБОТНИК НА ФИРМАТА INTERNATIONAL HEALTH.

претходна 1 2 3 4