GСостав - Ge 132+

назад

претходна 1 2 3 4

ДОЗИРАЊЕ G132+ Natural

- со цел на зачувување на здравјето и потпомогнување во превенцијата кај хронични незаразни болести-1x1 пред доручек.

- со редовна терапија кај хронични незаразни болести –по една капсула пред доручек и ручек 2 x 1,

- кај лица кои имаат осетлив дигестивен систем,се препорачува по една капсула пред или во тек на оброкот.

ПАКУВАЊЕ НА G-132+ Natural;

4 блистери со по 15 капсули во еден блистер

РОК НА ТРАЕЊЕ

36 месеци

НАЧИН НА ИЗДАВАЊЕ

Додатокот во исхрана се издава без лекарски рецепт.

НАЧИН НА ЧУВАЊЕ

Да се чува на суво, темно место надвор од дофат на деца.

НАПОМЕНА

Препаратот не се препорачува на лица со алергии на некои од присутните состојки во препаратот,на деца помали од 7 години како и на труднци и доилки.

Додатокот во исхрана не е замена за секојдневната исхрана

Додатокот во исхрана не е наменет за дијагностика и лечење на болести.

Пред консумирање на додаток во исхраната истовремено со редовнат терапија, косултурајте се со вашиот лекар или фармацевт.

За повеќе информации за G-132+ Natrual, Ве молиме да се обратите до Вaшиот лекар, фармацевт или до стручното лице од компанијата INTERNATIONAL HEALTH.

претходна 1 2 3 4